DO IT

Ta pistolen mot tinnigen och skjut!


Gör det bara...

Runaway

HAHAHAHAHA

Jag och Martin skulle åka och tanka, sen kom en bitch som hade värsta snygga bilen, en riktigt jävla snygg dåra. Men hon var en riktig jävla idiot haha, först så typ stog hon och försökte få slangen in i bilen, fast då hade hon såklart locket på andra sidan haha! Jag bah tänkte typ: "LOL kvinnor"

Så hon försökte , och försökte. Sen såg hon helt fundersam ut, hon kollade på maskinen, droppade bensin på marken och försökte dra slangen till hennes bil. Allt medans vi sitter inne i vår bil och garvar ihjäl oss haha. Plötsligt så slutar vi garva.


HON KÖR IVÄG!

Vi blir tysta i typ några sekunder, och sen bara skriker ut i skratt! Riktigt jävla mycket. Tjejen hade dragit utan att betala, 250 spänn var notan på också! 52 liter typ exakt.

hahahaha godegud... vilken dag.


Bilden ?http://www.fastnews.se/26132638_0626mack2.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

Project Awesome

Ett nytt projekt är igång.

Se resultatet den 30 December!

Kallt

Det är så jävla kallt just nu, allt är så sjukt kallt nuförtiden, hur mycket kläder jag än sätter på mig. Miggis, min brorsa, kom hem igår till Sverige från Spanien! Äntligen har han kommit tillbaka till Sverige, äntligen får man träffa honom igen. Saknat honom väldigt mycket, har sett upp till honom. Kanske inte lika mycket när han åkte i finkan i 2 år :P men ändå. Det verkar som han har växt upp och lärt sig sin läxa. Han har blivit kraftig (inte tjock nu alltså utan stark / stor) och det ser så jävla najs ut, medans jag själv går upp hela tiden (Haha, magrutorna försvinner mer och mer för varje dag).

Så jävla roligt att på morgonen när jag tänkte gå till skolan, så tycker jag att det är så jävla kallt överallt. I min säng, i mitt badkar, i mitt badrum, bla bla bla. Så precis när jag ska gå hemifrån och fryser arslet av mig i hallen (lol) så hittar jag inte mina skor. Springer runt och skriker "VARFAN ÄR MINA SKOR?! JAG MÅSTE GÅ!!"

Då kommer mamma och ba "Jag la ut dom inatt, dom luktade.

"......ehh.." TACK MAMMA, tack så jävla mycket. Jag frös redan som inihelvete, fast nej nej. Nu behövde jag ju såklart gå ut med skitkalla skor. Höll på och frysa ihjäl haha. Bor på en liten kulle typ, blåste nästan bort livet från mig. Kalla vindar = EPIC FAIL

HEHU! Fyfan, nej nu är det skola i 2 timmar till. Sen ska jag hem till Miggis och gå ut och äta lunch!

1 DAG KVAR! (iallafall för mig, suckers!)

 


Nu till något riktigt jävla tröttsamt

Blogg.se! Yesbox, jag är så jävla trött på att skriva blogg, men precis nu när jag skriver dom här första raderna så går det hur lätt som helst. Najs! Hursomhelst, lite saker som är pågång.

1. Musikinspelning

2. Linjebyte

3. Guitar Hero tränande

4. El-Bas tränande

5. Fixa min livsstil

Skön lista haha, det är lite som måste fixas! Men jag är påväg. Skolan verkar ha blivit roligare nu när jag går på hopp att byta till något jag alltid velat göra, musik. Vågade inte när jag var mindre att visa upp mig utan var alltid den blyga killen, nog därför jag är så utåt i vuxen ålder.

Idag har jag partajat med lussebullar, mackor, vänner, musikinspelningar och lite pannacotta på kanten!

Och nu somnar jag, vid tiden 23.06 så avslutar jag härmed min blogg för idag!

Tack och sharå!

RSS 2.0