Kallt

Det är så jävla kallt just nu, allt är så sjukt kallt nuförtiden, hur mycket kläder jag än sätter på mig. Miggis, min brorsa, kom hem igår till Sverige från Spanien! Äntligen har han kommit tillbaka till Sverige, äntligen får man träffa honom igen. Saknat honom väldigt mycket, har sett upp till honom. Kanske inte lika mycket när han åkte i finkan i 2 år :P men ändå. Det verkar som han har växt upp och lärt sig sin läxa. Han har blivit kraftig (inte tjock nu alltså utan stark / stor) och det ser så jävla najs ut, medans jag själv går upp hela tiden (Haha, magrutorna försvinner mer och mer för varje dag).

Så jävla roligt att på morgonen när jag tänkte gå till skolan, så tycker jag att det är så jävla kallt överallt. I min säng, i mitt badkar, i mitt badrum, bla bla bla. Så precis när jag ska gå hemifrån och fryser arslet av mig i hallen (lol) så hittar jag inte mina skor. Springer runt och skriker "VARFAN ÄR MINA SKOR?! JAG MÅSTE GÅ!!"

Då kommer mamma och ba "Jag la ut dom inatt, dom luktade.

"......ehh.." TACK MAMMA, tack så jävla mycket. Jag frös redan som inihelvete, fast nej nej. Nu behövde jag ju såklart gå ut med skitkalla skor. Höll på och frysa ihjäl haha. Bor på en liten kulle typ, blåste nästan bort livet från mig. Kalla vindar = EPIC FAIL

HEHU! Fyfan, nej nu är det skola i 2 timmar till. Sen ska jag hem till Miggis och gå ut och äta lunch!

1 DAG KVAR! (iallafall för mig, suckers!)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0