Bara för jag är så jävla grym

image12

Göteborg

Jag och Liza åkte helt random till Göteborg för 474 kr/person (Fram och tillbaka), värt som fan. F.Ö var det vår första resa ut från staden Stockholm tillsammans. Däremot så är jag helt säker på att vi inte slutar där. När vi kom till Göteborg så mötte vi Naru-Tobsan med sitt sjukt coolt stylade blonda hår, (SÅG EXAKT UT SOM NARUTO!) Jag blev genast glad för att se en gammal kompis, så jag utbröt snabbt ett "FAN VAD TAJT!" som har blivit nästan som en halv special. Skämt åsido så träffade vi Tobsan på perongen och stack sedan till Liseberg som hade fetaste julstämningen på G. Grymt som satan, med massa dofter och känslor som kommer fram lite tidagre än väntat.

img101/3976/estqybfitrw1.jpg

Man såg Lisebergstornet helt upplyst, stort som bara den. Lade väldigt mycket ljus på Göteborg!

Götet är en stad som är väldigt mysig, MEN jag måste faktiskt säga att i STHLM är mitt hjärta. Stockholm får mig lugn och där känner jag mig trygg.

Tack för den här underbara helgen älskling! <3 Vi var värda det.


Nyss

När jag ser henne gå kan jag inte sluta tänka på att jag kanske inte är bra för henne. Kanske inte det hon vill ha eller behöver.

Men lika mycket tänker jag på hur mycket jag älskar henne och vill ha henne i mitt liv.

Mer om GBG imorn dock!

Så jävla roligt najs och komma iväg från STHLM!

Just det, ett halv år med Liza!

Otroligt, men sant :D

Släck facklan

Jag vet inte hur jag ska börja riktigt, hur ska man kunna säga en sak man sagt så många gånger förut, men som nu verkligen känns som verklighet. Jag har växt upp. Det har gått 2 år, och jag har fått 2 medaljer och 1 pokal. Nu, efter all denna tid, så känner jag att min tid är förbi.

Ända sen jag började så har jag alltid velat bli Top 3 i sverige, jag och Martin körde alltid, nästan varje dag. Det var riktigt roligt, riktigt riktigt roligt. Det var en av mina bästa tider i livet, för att gå i skolan, ringa Martin och springa ner och köra. Jag har aldrig riktigt fått samma känsla igen, och jag tror inte jag kommer känna så igen. Dom enda gångerna jag verkligen får nostalgi av den sorten är när jag är i en tävling eller inför en tävling.

Jag snackar såklart om "Maskindans"

Jag var med i Riksmästerskapet 2007 och kom 2a mot Niclas Ceder.

Jag var med i Sverigemästerskapet 2006 och kom 4a mot Daniel Emilsson.

Jag var med i Europe Gathering och kom 3a mot Maxxstorm.

Min tid är över, jag kan släcka facklan och släppa allt. Jag är klar och nöjd. Äntligen nöjd.

För att för första gången i mitt liv verkligen slutfört någon jag har kämpat länge för. Jag har mottagit massa skit för att jag kört men har alltid varit lika taggad att fortsätta.

Jag har fått så många vänner genom musikspel, och nästan lika många fiender. Men nu, efter 2 år vill jag bara säga: Tack, förlåt och hejdå.

och nu? Nu är det dags för mig att leva mitt liv, gamla vänner och nya, min kärlek i livet och vår framtid. Jag kommer alltid finnas kvar vad som än händer, men ett kapitel av mitt liv har precis avslutats.

Tack för att ni läst det här, hoppas vi ses någon gång!
Idag så är det min tur, min tur att släcka facklan och lägga den på marken. Min tur att tända upp ett nytt ljus, ett ljus lika stort som en fyr. Det ljuset, ska skina över allt annat.


Det här är Joy Alexander Bratt Martinez Virueté.


Tack

\o/

Krama mig!

Still Alive

This was a triumph! I'm making a note here: "HUGE SUCCESS!!" I
t's hard to overstate my satisfaction.
 Aperture Science: We do what we must because we can. For the good of all of us. Except the ones who are dead.

 But there's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake. And the science gets done. And you make a neat gun for the people who are still alive.

 I'm not even angry... I'm being so sincere right now- Even though you broke my heart, and killed me. And tore me to pieces. And threw every piece into a fire. As they burned it hurt because I was so happy for you!

Now, these points of data make a beautiful line. And we're out of beta. We're releasing on time! So I'm glad I got burned- Think of all the things we learned- for the people who are still alive.

Go ahead and leave me... I think I'd prefer to stay inside... Maybe you'll find someone else to help you?

 Maybe Black Mesa? That was a joke! HAHA!! FAT CHANCE!! Anyway this cake is great! It's so delicious and moist!

Look at me: still talking when there's science to do! When I look out there, it makes me glad I'm not you. I've experiments to run. There is research to be done. On the people who are still alive.

And believe me I am
still alive.

I'm doing science and I'm
still alive.

I feel fantastic and I'm
still alive.

While you're dying I'll be
still alive.

 And when you're dead I will be
 still alive.

 Still alive.

 Still alive.

Jag öppnade min mun...

"...Och hon sprang över gatan, medans hennes ord ekade i mitt huvud stirrade jag på henne medans hon svängde runt kurvan till hennes skola. Precis då mellan allt mitt tänkade och verkligheten som flyger förbi, kommer en lastbil och skär av min syn rakt fram. Bussen åker snabbt förbi, men när den är borta är också hon. Kändes som jag blev berövad av tid, den tiden jag behövde för att lugna mig själv. Kanske krävdes bara ett till ögonblick för att få mig att börja gråta, men jag blev berövad den dygden.


Jag vänder mig sakta om med ett smil på mina läppar och börjar sjunga: "Sleepless blue, how do you do?"

RSS 2.0