Släck facklan

Jag vet inte hur jag ska börja riktigt, hur ska man kunna säga en sak man sagt så många gånger förut, men som nu verkligen känns som verklighet. Jag har växt upp. Det har gått 2 år, och jag har fått 2 medaljer och 1 pokal. Nu, efter all denna tid, så känner jag att min tid är förbi.

Ända sen jag började så har jag alltid velat bli Top 3 i sverige, jag och Martin körde alltid, nästan varje dag. Det var riktigt roligt, riktigt riktigt roligt. Det var en av mina bästa tider i livet, för att gå i skolan, ringa Martin och springa ner och köra. Jag har aldrig riktigt fått samma känsla igen, och jag tror inte jag kommer känna så igen. Dom enda gångerna jag verkligen får nostalgi av den sorten är när jag är i en tävling eller inför en tävling.

Jag snackar såklart om "Maskindans"

Jag var med i Riksmästerskapet 2007 och kom 2a mot Niclas Ceder.

Jag var med i Sverigemästerskapet 2006 och kom 4a mot Daniel Emilsson.

Jag var med i Europe Gathering och kom 3a mot Maxxstorm.

Min tid är över, jag kan släcka facklan och släppa allt. Jag är klar och nöjd. Äntligen nöjd.

För att för första gången i mitt liv verkligen slutfört någon jag har kämpat länge för. Jag har mottagit massa skit för att jag kört men har alltid varit lika taggad att fortsätta.

Jag har fått så många vänner genom musikspel, och nästan lika många fiender. Men nu, efter 2 år vill jag bara säga: Tack, förlåt och hejdå.

och nu? Nu är det dags för mig att leva mitt liv, gamla vänner och nya, min kärlek i livet och vår framtid. Jag kommer alltid finnas kvar vad som än händer, men ett kapitel av mitt liv har precis avslutats.

Tack för att ni läst det här, hoppas vi ses någon gång!
Idag så är det min tur, min tur att släcka facklan och lägga den på marken. Min tur att tända upp ett nytt ljus, ett ljus lika stort som en fyr. Det ljuset, ska skina över allt annat.


Det här är Joy Alexander Bratt Martinez Virueté.


Tack

Kommentarer
Postat av: Gargoil

wtf?
Du kan ju inte bara lägga av med ITG :O
Skönt att du uppnått ett mål iaf, du var värd det ;)

Så nära första platsen, du skulle lätt ta den nästa år.

Tack för tiden iaf, och hoppas vi ses IRL!

2007-11-14 @ 21:14:18
Postat av: Fiona

Tack själv.

Tack för roliga tiden, för tiden du var på LG och gjorde stället till något speciellt. Med dina skämt, med alla dina saker du gjort, inklusive att skate:a på magen ner för rampan och ut på gatan och mycket mer.
Fan det var kul. Slicka Pizzan och va nöjd.
End of an era.
/Fiona

2007-11-15 @ 11:28:28
Postat av: nijo

innebär det att du aldrig kommer till lg igen eller? kommer du inte ens spela någon enstaka gång? om det är så, ska du börja träna nått nytt? :)

2007-11-17 @ 04:50:29
URL: http://niijotokyo.wordpress.com
Postat av: Kazy

Sluta nu igen? LOL

2007-11-17 @ 18:40:04
Postat av: Joy

Yo alla! Jag tänker bara sluta tävla, spelet i sig är alltid roligt så länge som man gör det roligt. Kommer göra simfiles som kommer vara mer roliga än svåra. Sen också om nu Pump Pro kommer till sverige börja köra det seriöst istället, en nytänding skulle vara roligt. Däremot så är min ITG karriär slut.

2007-11-19 @ 00:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0