Earth


Varning: Det här inlägget är baserat på trötthet, skola och tidsfördriv. Detta inlägg kommer nog bli långt och väldigt konstigt.
Jag är trött, och jag är i skolan. Jag saknar Liza och är hungrig som satan. Jag har fan lixom 1 till timmes datorkunskap men jag är redan helt förstörd. Sitter vid datorn och bryter ihop vilken minut som helst. Det enda jag vill är att ta mitt täcke, lägga mig i sängen och somna om. Och jag ska fan inte vakna fråns jag är utvilad. Sen vill jag också ha en stor fet sol. EN STOR JÄVLA SOL, MITT PÅ HIMMELEN, SOM BARA BRÄNNER ALLA VITA JÄVLAR MEN GÖR MIG VARM I HJÄRTAT!

Gud, Sverige. Blir så jävla ledsen av det här landet på vintern. Ge mig lite värme moderland ffs. Eller om du inte vill göra det. Ja då får du fan snöa på som fan så jag får ett jobb. Jag är ju snövakt (CoolingeN^) så jag får jobb när det kommer snö D:

Men det kommer ju typ aldrig hända :(


ÅH ÅH jag kom nyss på att vi har VTFF vecka 4! NAJS SOM FAN. 2 Veckor skola och sen blir det fan ledighet. Och Liza har slutat skolan.... + att mamma och Hasse åker bort den veckan!! DET ÄR JU FAN PERFEKT! Chill helg som fan yao.

Jag ska gå på bio idag hehe, filmen vi ska se heter Förtrollad. Den verkar lite medioker fast ändå lättsmält. Kommer nog bli någon halv-dorky historia som dom mosar in kanske 2 tallrikar med moralkakor. Jävla filmer nuförtiden. Man kan aldrig se en film utan att få en smäll på käften pga alla kakor man får kastade i ansiktet.

ITG har blivit roligt igen, det trodde jag faktiskt inte det skulle bli. Men helt plötsligt fick jag en nytändning och på råga av allt har ju tillochmed min sötnos börjat stampa lite. Jag tycker att hon är bra, men hon vill nog helst inte visa upp sig för någon än. Men som sagt, det kommer ju med skillzen yao. Hatade också och köra framför människor i början. Tur att jag hade Martin med mig hela tiden, han blev ju tillochmed bättre i början. Men hon har känslan iallafall. Det är en bra början. Roligt att göra något tillsammans.

EM kommer ju snart också, i mars nån gång. Om jag längtar...? det vet jag inte. Tror inte det. Är nog mer orolig för hur det kommer gå. EM, halo! Det är ju nått stort. RM, det var ju för lätt ._. hade inget riktigt motstånd i den tävlingen. Visst, Criz är en jävligt bra spelare. Riktigt grym. Men jämfört med mig, har han kanske 2 låtar han vinner över mig på. Vertex^2 hard och Disco Mob. Mina hatlåtar. Jag och Ceder spelade verkligen inte som proffs i slutet. Våra scores blev medelmåttiga och inte final style. Däremot så har vi aldrig kört mot varandra i en final, så det blev nog lite nervigt ändå.

Hursomhelst så måste jag börja träna lite. Staminan börjar komma tillbaka, klarade Final Destination för någon dag sen, och med det så vet jag att staminan är tillbaka.

img168/5192/640x426dsc5258ve1.jpg

(Bilden är från EG stage, när jag fick 2 quadstars i rad. Det här är min andra, som jag inte fått innan.)


Kärleken ra? Gåre bra med mig och Liza? Blire mycket bråk, stök och skrik?

Haha, Jag och Liza är 2 olika personer. en är 21 den andra är 17, en har jobb men den andra går i skolan.

Liza är världens finaste person och jag älskar henne med hela mitt hjärta, vi bråkar ibland visst. Men vi har löst det varje gång. Att bråka är en logisk sak som alla par gör. Man är 2 personer, och inte längre 1. Man får tänka på varandra istället för sig själv. Man ger en del av sitt hjärta till den andra personen.

Liza och jag, har varit lyckliga i snart 8a månader. Om man tänker igenom allt vad som kan hända på 8a månader så kan det hända väldigt mycket. Och det har det gjort också! Jag har aldrig tröttnat på henne och jag har aldrig stört mig på henne. Hon kan munhuggas och det kan jag med. Vi är båda likadana i våra sätt dock inte samma. Vi har likheter, men det är våra skillnader som uppväger varandra. Jag kan inte räkna allt av min hand. Men det är våra olika skildringar av varandra som gör att vi ändå kan springa tillsammans, tillochmed när den starkaste av alla stormar blåser emot oss.

Vår kärlek, är det starkaste jag varit med om.

Orka... mer skola :( hejdå

img168/8884/willitblendcatoh7.jpg

G O D E G U D

FUCKING ÄNTLIGEN!

Efter 6 timmars slit är jag äntligen klar med en total make-over på min laptop. Bootat, raderat och fixat ALLT! Min dator är som ny, och om inte mer. Har laddat ner massa nya drivrutiner och uppdaterat allt som var gammalt.


MIN DATOR ÄR IGÅNG IGEN!


Älskar dig Liza! <3

Eskimo

TheEskimoDance

RSS 2.0