Mode-världens bästa knep!

Nu ska jag visa er hur ni ska göra för att bli kända här i världen!Tjejer, titta hit. Ni behöver det.Visste ni att var tionde svensk kvinna inte har större bröst än storleken C? Sverige ligger alltså på Top 10 listan av att ha dom minsta brösten. Skärp er kvinnor! Ska ni starka kvinnor inte kunna visa upp era behag bättre än ni redan gör? Känns det inte jobbigt och gå på stan med era små yppiga bröst som ser ut som små knopp igenom era T-tröjor. Nej! Jag tycker det är pinsamt och kolla på er. Ni har ingen klass, ni har ingenting! Men det är lugnt, jag kan hjälpa er. Hjälpa er igenom den svåra krisen med små bröst. Jag vet, jag vet. Storleken har ingen betydelse. Men om jag verkligen skulle mena det skulle jag ljuga!

Jag frågade Bert Karlsson om vad han tycker om små bröst.

Det enda jag fick fram från honom var ett elakt skratt.Där ser ni tjejer, stora bröst betyder allt. Så gå och fixa implantat nu, ingen gillar er utan. Bara så ni vet  ;)


Åh, just det!


Till alla killar! Vill ni ha parfym som är gjord av en kvinnas svett och fitt-juice?! Det vill jag med! Därför använder jag alltid Tom Fords nya parfym som är gjord för killar som vill lukta som det kvinnliga könet!Perfekt för alla lebbar som aldrig skulle släppa sig annars!ÄNTLIGEN!

Min alldeles egna lilla modeblogg!

Här kommer kan ni bögar och modefjollor bada i sockerindränkta nyheter som bara spruddlar av glädje och stureplan. Jag, Joy Bratt, kommer vara er nya stureplans guru och kommer visa hur ni ska, och inte ska visa upp er när ni ska gå ut i vimlet!

Idag så börjar vi med att tjuvkika i en kändis sminkskåp!
Ingen mindre än Marie Serneholt!

En bild på mina två kompisar Marie (32) och Sofie (29) båda överdrivet sminkade för att försöka få sig ett mercy fuck för deras hemska utseende! You go girls ;)
Maybellines Fittglans Water shine super liquid mega shiny shimmery diamonds i färgen Precious blackmamba har jag använt enda sen jag var 3 år. Jag älskar färgen och konsistensen. När jag har sex brukar jag smeta in min fitta med den. 

Det har en lite rosa-lila ton med lite, lite glitter i. Det passar min fitta perfekt! Helt otroligt att något så bra har gjorts. Jag kan ha på det hela tiden. Bara smeta på där nere så är allt klart. Jag använder det både till vardag och fest.

Guerlains "Forever fjortis brown powder" är från Guerlains edition-kollektion som kom precis innan jul. Flaskan med pumpfunktion är jättefin att ha i köket och glittret som flaskan innehåller är snyggt att ha både på kroppen och i ansiktet. Man ser exakt ut som alla andra med den! Helt klart ett måste för alla fjortisar där ute som vill se ut som varandra! Stå upp för er själva tjejer! Ni är inte olika! Dessutom ser det sådär smetigt ut i ansiktet efter och ger fler finnar du kan kladda över! Ett plus i kanten ;)Jag har använt det här nagellacket, Chanels "Black satin" nästan varje dag i ett år nu. Jag vet att det kanske utstrålar lite rockigare look som skrämmer bort alla snygga bratz, men du kan också innan en fest ta en sked med lacket och stoppa i näsan! Sen när du är hög som ett hus är det bara gå ut och festa för att nästa dag anmäla att du har blivit våldtagen.
Jag köper alltid med mig några förpackningar Clear eyes när jag är i USA. De här dropparna är perfekta när man känner sig lite trött och röd i ögonen (Tjejer, ni vet precis när man har fått en hel sats i ögat ;). Man får helt vita ögon också! Perfekt för att leka blind och "råka" ta killar på skrevet!

Jag är nog inte ensam om att älska Björn Axéns Downstair master" våffeltång som gör att håret där nere blir som en stor oas av hår. MEGA VOLYM! Funkar verkligen.

 


Min absoluta favorithudkräm just nu är Voluspas Pink fatale. Att smeka in sig med den här krämen gör att man blir len som en bebis! Underbart bra när man ska lura små pojkar att ha sex med en gammal kärring som mig själv! Dom går helt klart på att man är 17 ;)
Estée Lauder Perfectionist serum är helt fantastiskt! Perfekt att använda som en primer innan man lägger sin makeup. Serumet gör att man får större läppar och större bröst! Inlägg is no more! Man får en perfekt DD-kupa på direkten med den här. Victoria silverstetd släng dig i väggen! Här kommer jag.
Tack för intervjun Marie!


RSS 2.0