Mode-världens bästa knep!

Nu ska jag visa er hur ni ska göra för att bli kända här i världen!Tjejer, titta hit. Ni behöver det.Visste ni att var tionde svensk kvinna inte har större bröst än storleken C? Sverige ligger alltså på Top 10 listan av att ha dom minsta brösten. Skärp er kvinnor! Ska ni starka kvinnor inte kunna visa upp era behag bättre än ni redan gör? Känns det inte jobbigt och gå på stan med era små yppiga bröst som ser ut som små knopp igenom era T-tröjor. Nej! Jag tycker det är pinsamt och kolla på er. Ni har ingen klass, ni har ingenting! Men det är lugnt, jag kan hjälpa er. Hjälpa er igenom den svåra krisen med små bröst. Jag vet, jag vet. Storleken har ingen betydelse. Men om jag verkligen skulle mena det skulle jag ljuga!

Jag frågade Bert Karlsson om vad han tycker om små bröst.

Det enda jag fick fram från honom var ett elakt skratt.Där ser ni tjejer, stora bröst betyder allt. Så gå och fixa implantat nu, ingen gillar er utan. Bara så ni vet  ;)


Åh, just det!


Till alla killar! Vill ni ha parfym som är gjord av en kvinnas svett och fitt-juice?! Det vill jag med! Därför använder jag alltid Tom Fords nya parfym som är gjord för killar som vill lukta som det kvinnliga könet!Perfekt för alla lebbar som aldrig skulle släppa sig annars!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0